×

Pullman Zagreb: Novi poslovni hotel otvara svoja vrata!

Accorov Pullman u Hrvatsku ulazi s urbanim objektom u novom poslovnom središtu Zagreba kojim metropoli donosi i dodatne kongresne kapacitete
Pullman Zagreb
Pullman Zagreb
Foto: Accor

Zagreb je bogatiji za još jedan poslovni hotelski objekt! Pullman Hotels & Resorts, premium brend u vlasništvu svjetske hotelske grupacije Accor, vrlo skoro otvara svoj prvi hotel u Hrvatskoj - Pullman Zagreb. Smješten u srcu novog poslovnog kompleksa City Island u Buzinu, te samo nekoliko minuta od još jednog zagrebačkog hotela pod Accorovim brendom - hotela Mövenpick, ovaj hotel s četiri zvjezdice donosi novi standard na lokalnoj hotelskoj sceni.

Novi zagrebački hotel uklopljen je u modernu arhitekturu City Islanda, glavnog poslovnog središta u brzorastućoj poslovnoj četvrti u Zagrebu. Hotel se ističe elegantnim dizajnom čelične i staklene konstrukcije, koja uključuje prostranu terasu za opuštanje u urbanom okruženju. Sa 193 luksuzno uređene sobe i apartmana, Pullman Zagreb gostima nudi kombinaciju suvremene estetike, najmodernije tehnologije, premium pogodnosti i usluga koje zadovoljavaju potrebe i najzahtjevnijih putnika.

Pullman Zagreb

MICE sadržaji - povezanost i produktivnost u fokusu

Pullman Zagreb predstavlja doživljaj brenda Pullman u Hrvatskoj i pridružuje se portfelju održivih premium objekata koji privlače dinamične, ambiciozne svjetske poslovnjake i vizionare. Poznat po svojoj nazočnosti u nekim od najtraženijih svjetskih destinacija, Pullman gostima nudi niz društvenih prostora i fleksibilnih MICE sadržaja, kao i modernih restorana, barova i mjesta za zabavu, potičući povezanost i produktivnost. U svojim prostorima kombinira suvremenu umjetnost i dizajn s najnovijom tehnologijom, a svaki hotel obećava pametne interakcije u inspirativnom okruženju. Filozofija brenda o spajanju poslovnog i društvenog načina života, kulture koja se razvija i progresivnog kolektiva, ‘živi’ u više od 150 objekata smještenih u živahnim i kozmopolitskim destinacijama diljem svijeta. 

Tako i zagrebački hotel nudi niz društvenih prostora, uključujući restoran i lobby-bar, koji su savršeni za opuštanje, umrežavanje i poslovne susrete. Hotel pruža moderno opremljene konferencijske dvorane kapaciteta do 150 osoba, čineći ga idealnim mjestom za organizaciju raznih poslovnih događanja, seminara i sastanaka. Tu je i wellness centar s modernom teretanom i dvije saune za opuštanje.

Pullman Zagreb

Idealna lokacija za poslovne i turističke goste

City Island Zagreb Hub, smješten u dinamičnoj četvrti Buzin, sjedište je brojnih hrvatskih i međunarodnih korporacija. Zahvaljujući izvrsnoj prometnoj povezanosti hotela, gosti mogu lako pristupiti povijesnoj jezgri grada i kulturnim znamenitostima, kao i poslovnim i zabavnim sadržajima koje grad Zagreb nudi. 

Veliki trgovački centar Supernova nalazi se u neposrednoj blizini hotela, sajmovi na Zagrebačkom velesajmu udaljeni su svega 10 minuta vožnje, a Arena Zagreb, mjesto gdje se održavaju veliki koncerti, sajmovi i sportska događanja, udaljena je samo 15 minuta. Zagrebačka zračna luka, najveća u zemlji, također je blizu - samo 12 minuta vožnje - što Pullman Zagreb čini prikladnim ulaznim vratima u Hrvatsku tj. u njezinu metropolu.

Pullman Zagreb dio je Accor Live Limitless (ALL) programa vjernosti, koji gostima pruža pristup širokom spektru nagrada, usluga i iskustava koji dodatno poboljšava iskustvo boravka u Pullman hotelima.

Pullman Zagreb

Važan iskorak za MPPD i Pullman Hotels & Resorts u regiji

Novi hotel predstavlja značajan korak za tvrtku MPPD, koja stoji iza ovog projekta. MPPD se fokusira na razvoj, upravljanje i poslovanje hotela na rastućim tržištima jugoistočnog Mediterana, s ambicioznim planovima da do 2029. prošire svoj portfelj na više od 2.500 hotelskih soba. 

Ovaj projekt pokazuje našu duboku predanost unaprjeđenju 'hotelijerskog krajolika' u regiji i odražava visoke standarde koje unosimo u svaki razvoj“, istaknuo je Janko Vrgoč, jedan od osnivača MPPD-a.

Ponosan sam na izazovan rad koji su naš tim i partneri uložili u oživljavanje ovog hotela. Ushićeni smo što našim gostima možemo poželjeti dobrodošlicu i vrhunsko iskustvo koje ovaj hotel nudi. Naše osoblje spremno je pružiti vrhunsku uslugu i stvoriti nezaboravna iskustva za svakog gosta. Pullman Zagreb trebao bi postati vitalni dio uspješne četvrti Novi Zagreb, nudeći smještaj i sadržaje koji zadovoljavaju potrebe današnjih zahtjevnih putnika. Vjerujem da će hotel postaviti nove standarde u vrhunskom urbanom gostoprimstvu u Hrvatskoj”, rekao je Jean Wendling, potpredsjednik operacija Accora za Istočnu Europu.

Otvorenje Pullman Zagreba ne samo da je važan iskorak za MPPD i Pullman Hotels & Resorts u regiji, već predstavlja i doprinos razvoju Zagreba kao poslovne i turističke destinacije.